Helgen

Som sagt, i fredags var vi på julbord med älsks jobb. Bussresa upp dit, var nervös, bussresor är inte min grej. Det brukar allt för ofta sluta i illamående men som jag tack om lov klarade mig utan den här gången. :) Det var nog tack vare åksjuketuggumissarna. Bra grejjer där.  Bättre än pillrena.

God mat, trevligt sällskap & en bra show. Magiker, hur bär ni er åt?
Var hemma halv fem, trötta och danna möte vi upp luddifg & gick hem och lade oss.

När vi gick upp på lördagen beställde vi pizza och njöt av att vara hemma och lediga :) direkt sen till kusiner för smörgåstårta och kalas. Trevligt. Farfar boxades på wii, väldigt roligt att se :)  Därefter till sophie och sen en snabbis på krogen. Sen möta upp J <3 och sen hem.

Söndagen bestod av julhandel och annan shopping i Norrköping. Mat hos sis och sen fika hos Kerstin och Kent. Låt mig säga att vi var effektiva & inte alls lika sega som vi brukar vara :)

Har precis skrivit klart alla julkort, så ni får se om det dyker upp ett litet kort i brevlådan.
Snart work men innan det lite bra inköp på stan.

Ses ute i det kalla.

Grr.

Suck.Suck. : ( Frågan är ju vad man gör uppe ? Sängen lockar men huvudet vill inte, morr.
Känner mig allmänt deppig , det kanske är vädret, vad vet jag. Eller så är det för att jag är trött och vill göra något med mitt liv. men vet inte vad :( Har tittat på lite utbildningar, men så fort något dyker upp då tänker jag den här låter bra, men i själva verket tror jag inte att det passar mig. Jag vill bara ha en förändring i mitt liv. Vill inte jobba längre. Är trött på det. Vill inte plugga, känner mig inte sugen. Vad vill jag egentligen?

Helgen var för övrigt grymt rolig :) (får inte glömma bort de roliga stunderna, det finns faktiskt sådana också ) Mariellebäjbi fyllde arton stora år och det firade vi med att svänga våra lurviga på Tellus. Eller jag hade mest deeptalk med ALorant. Sen på lördagen var vi ute och firade in den nya krogen. grymt roligt det med :)  Tack alla som jag delade den med<33

Sista dagen work imorgon för den här veckan. & det är med Kiruna :) Ska ta med mig lite popcorn och andra godsaker som vi kan mumsa på :) Sen åker jag & älsk iväg till Värmland (Degefors , om jag inte minns fel?) & äter hos mätta på julbord och har det väldans trevligt. Ska blir mysigt<3<3

Näe, det är bluebox.se som har hållt mig uppe. Finfina saker där, ska klicka hem några saker tror jag :) En liten present till mig själv så där innan jul . :) Det är man värd. Så om ni inte har något för er så gå in där!

Sleep tight bönor

Tjing!

RSS 2.0