Mys..

 Myspys, like tonight <3 Älskar de här stunderna :)

Mys..

 Myspys, like tonight <3

Ikea - shopping

Shoppingsugen?
Jaa, kan säga att det humöret var jag & fiiie på idag : )

Vi spenderade hela dagen i Linköping, med klädshoppping och ikea :)
Lite nya kläder och sen byrå och lite smågrejjs från Ikea inhandlades. Nu börjar det bli klart med "stor&dyra" möbler och liknanden till lägenheten. Känns bra om det kan bli färdigt till sommaren, så alla pengar då kan läggas på nöjen :)
Mycket prat & skratt, helt enkelt en underbar dag med en av de bästa<33

Imorgon även så en ledig dag så då blir det att montera möbler och besöka mormor & morfar. På kvällen blir det mys med tjejjerna, som vanligt, kommer det bli alldelse underbart<3

Snart närmare sig alla hjärtansdag . Visserligen är vi på kryssning den dagen med min släkt , så vi har bestämt oss för att fira det lite dagen innan. Mysow, undra vad vi sk hitta på?!

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

God natt min kära läsare

Just love it..

Jao, sex and the city - mucho mucho braaao :)
Det var bara det jag hade på hjärtat...

Ciao!

Burr..

God morgon alla sköna :)
Slocknade vid halv tio igår i sängen när Mr J tittade på tv. Skönt var det & välbehövligt. Därför har jag varit uppe tidigt idag och donat lite. Snart ska jag bege mig till Hackmans till halv sju och sen till Virren till halv tolv inatt :( ...usch.

Innan det ska jag tittat förbi en sväng på Mio och inhandla en till lampa till vardagsrumsfönstret.

Akta er för halkan, snön har ju kommit tillbaka!!!

Söndag kväll...

Ännu en till helg som bara har sprungit iväg...jobb, jobb & åter jobb hela helgen. I fredags efter work, myste jag med mina tjejer, as usual , alltid lika mysigt. <3 & efter det drog några vidare på krogen men jag anlände hem för att sova. Lördagen däremot kunde man hitta mig någonstans på tellus dansgolv,: )  föris med magadisch, öl, youtube & dans. Tack sweet! <3

Hela nästa vecka är en jobbig sådan, dubbelt jobb ända fram till lördagen...buuh...men det bästa med veckan som kommer är att Moabäjbi kommer hem<3<3 lääängtar!

Snart söndagsfilmis så måste dona lite innan det.
Om ni vill träffa mig ,besök virren eller hackmans, I`ll be there, : )

P.s Thanks Tillis för bloggdesignen - mycket nöjd.

Tjooohoop!

Stackars lilltå. :(

Den här dagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig, skulle gå upp tidigt och göra iordning i lägenheten, handla massa saker & dona en fin middag till älsk.

Istället har jag legat i sängen hela dagen med en "skadad lilltå". Javisst, när jag skulle gå upp imorse slog/ vek sig min stackars lilla tå :(  Aj, aj aj så sjuksköterskan sa att den kan vara stukad eller bruten men att man inte gör något åt det, den självläker så jag ska gå på tabletter och ha foten lindad. Typiskt nu när jag har två lediga dagar framför mig. Grr.  Rätt komiskt att bryta lilleman, känner ingen som har gjort det förrut, Gör du?

Trots att jag har spenderat hela min dag i sängen har jag ändå lyckats bränna 300 kr. Haha, Tillis tipsade om lite bra inredningssidor så var ju tvungen att tjuvkika lite :) Så blev en kruka och lite annat skoj. Inte så mycket, men det så mycket som ekonomin tillät. Måste spara lite nu känner jag. Blev också sugen på väggord, måste bara luska ut vart jag vill att de ska sitta.

Hoppas jag mår bättre imorgon & kan göra lite grejjs.

Tjingeling.


Fint med blomma i sen            

090113

Tänkte inte alls att det var 2009 så skrev till en början 080113, jaja säger ju det.

Today:

work till fem , sen hem och donade massa i lägenheten. ( kommer bilder när jag kan hitta min kameraladdare som har varit borta sen thailand eller när jag tar mig i kragen och köper en ny ) Jag och J har satt upp lite hyllor, så nu är det bara tavlor kvar. Blir tokig, hittar aldrig några bra. Någon som har förslag på hemsidor eller något? Send me some ! :)

Förövrigt blir det nog kryssning i februari med hela tjocka släkten. Pappa fyller 50 år och det ska firas, det vill jag lova :) ! Blir antingen inget Åre som jag har skrivit förrut. Ingen bra början alls på det nya året, ändring ja tack!

Tyskland då? Det återstår att se.

Hopp i säng med mig nu så jag kan fortsätta min lilla "homemakeover" imorgon .

Nattiski nattski.

Girls

Because those girls make me happy <3 

Lite uppdatering

Jul, nyår, första dagarna på det nya året har bara sprungit  iväg. Tänk att vi är inne på år 2009! Det är det här året jag kommer bli tjugoett , ( är det året som det är dags att bli vuxen?), det är det här året vi ska komma iväg till Åre, det är det här året jag ska njuta av sommaren och inte alls jobba lika mycket som förra året., det är det här året jag och älsklingen går in på vårt andra år tillsammans <3 Det är det här året jag ska bestämma mig för vad jag vill göra! Låter som en hel del beslut. grr.

Julen var lika underbar som vanligt med julmys hemma i Jönåker med familj & släkt. Älskar julen, den är mysig och alla är samlade. Fick många behövliga klappar till lägenheten och till mig själv  såklart. Juldagen bestod av julfirande med syrran och övriga familjen & sen bar det av till Efraim på förfest. Mycket bra. & sen krog för att svänga våra lurviga .

Nyårsfesten stod jag & J för. Mycket folk, mycket alkohol, lite irritation, men det är sånt som hör till .  Firade in tolvslaget på Östra Bergen i år med gott sällskap. Ett riktigt bra ställe faktiskt , mysigt och inte alls mycket folk. Tolvslaget innebar god champagne och massvis av kramar :) Tack mina vänner. <3 Nästa år ska planering ske tidigare, det är mitt nyårslöfte :)

Igår var jag på ikea med Louise & Simone, trevligt. Lite bra grejer inhandlades & och en underbar lunch firrade vi också. Lunchbuffe på chili. :) Thailänsk mat när den är som bäst.  yummie :)

Idag har louise och jag varit ute och motionerat & pratat massa. Like the good days in Jönåker. Nu kanske det blir Norge ;)
 
Imorgon blir det work, sen möta upp Marielle och Sophie på stan för fika & mys <3

VI ses ute i snön. / M

RSS 2.0