Den efterlängtade 25:e...

Äntligen!
Löningsdag & jag är på humör för lite shopping med Lotta och Tilla . :) weej.
Idag börjar även Tillas och min antecknardag för vad vi handlar. Hittills har det gått bra med att skriva ner, påminner er dock att jag inte har shoppat något ännu utan bara betalat räkningar och lagt undan pengar på mitt sparkonto :)
Riktigt nöjd med lönen. :)

Nu sista sminkningen innan jag måste ge mig av....Tjiiing!

Fettisdagen

Vi hade tänkt att baka semlor och grejja, men istället blev det köpta bröd som vi sen gjorde iordning :) Inte som planerat, men semlor blev det allt :) Proppmätta och nästan illamående satt vi i köket i flera timmar och bara pratade & pratade om allt möjligt.
Men,
vi saknade Sophie, Jag saknade Sophie.<3

Förrsten så kan jag upplysa Marielle&Magda (och alla andra som inte visste) att fettisdagen är tisdagen efter fastlagssöndagen och den sista dagen före den kristna fastan.  Att det är sista dagen innan påskfastan har givit upphov till traditionen att denna dag, och ursprungligen bara denna dag, äta semlor, även kallade fastlagsbullar eller fettisdagsbullar. 

Ett av kvällen samtalsämne var såklart detta, som vi inte visste svaret på, så duktig som jag är googlade jag lite och fick fram ett svar :)

Nu sovtime! Tjiiing!

Uppe med tuppen..

Jao , eller nästan :) är uppe tidigt för att snygga till lite i lägenheten, får lite snygga tjejjor på besök ikväll :)
Vi tänkte spela lite spel & sen kanske ett glas vin går ner eller två. Myws.<3

Igår pratade jag med Tillis och vi förstår inte vart alla våra pengar tar vägen. Johan kunde så klart förklara det med shopping, men vi är osäkra.  :)
Så,
från och med den 25.e ska vi föra protokoll på vad vi handlar, lilla minsta sak ska skrivas ner på papper & kanske här på bloggen. VI får se hur det går! & samma dag tänkte vi går ner på stan och shoppa, hur ska det här gå! :)


Nu städa städa städa....

Alla hjärtans dag<3

Ja men är det inte idag som det är en av de romantiska dagarna som går att få ? :)
Blir alltid på myshumör när jag tänker på den här dagen. Jag tycker att det är gulligt att det finns en dag där man kan uppvakta varandra och veta att det är vår dag samtidigt som man delar den med så många andra :) Är det inte underbart?
Kärlek i luften. Vare sig man är ung eller gammal så uppvaktar man någon eller blir uppvaktad. :)

Uppvaktade min kära med blommor och biljetter till Buddy Holly imorse. Uppskattat tror jag.
Jag älskar dig <3

Nu måste jag göra imig ordning, snart kryssning. Wieehoo.

Ha en bra alla hjärtans dag
&
värna om varandra.

/M

Working all days.

Hittills har hela den här veckan bestått av work, work , work. Vi bygger om butiken & efter mycket pust och stång, flytt och märkning så blev det väldigt fint. Så, välkommen Iittala outlet!

På tal om iittala blir jag bara mer och mer förälskad i deras produkter. Stilrent som man kan blanda med en färgklick, underbart ! :) Sen så kanske det är för att man jobbar med det mycket och ser man något flera gånger brukar det bara bli snyggare och snyggare. Eller?

Så på kvällarna har det mest blivit mys med J, har inte orkat något annat, varken han eller jag .Hmm.
& nu ligger jag och försöker lista ut hur jag ska inreda sovrummet...man kan säga att det börjar klarna lite....
Viskade lite svagt till J att jag kanske ville byta (!) säng igen! ( tredje gången isf)
Han suckade, gav ett vagt skratt och sa att du bara orkar ! :) Min lilla favorit får stå ut med mycket .<3

Work tidigt imorgon, ska bara kika in en snabbis på annorlundarum.se.

Sussa sött...

Snö...

Välkommen tillbaka snön! I´m so happy,
or not, när jag vaknade imorse hade jag tanken att jag skulle ha pumps på Marros fest, men nu när det är alldelse vitt ute ser det ut att få bli stövlar igen, grr.
Snö eller inte, så läääängtar jag tills på lördag. Taggad till tusen :) Äntligen lite fejst med vipsenbrudarna<3

Nu,
off to work...

23.23

Är precis hemkommen från Voyage. Har varit där med damerna från Hackmans och avnjutit en underbar middag. Mycket trevligt.  God mat & underbart vin :) Det hela slutade med jobb såklart och att vi alla tittade vilka märken det var på tallrikar och glas. Mycket av våra grejjer där  :)

Sjukt att man tar med sig jobbet vart man än går. Men antar att det är så för alla, ovasett om man jobbar med porslin som vi eller med ekonomi.  Man går ut för att ha trevligt och för att koppla bort från jobbet , trots det slutar det alltid med jobb, jobb, jobb och åter jobb. Knasigt det där! :)

Har haft en mysig dag med fiie också. Vi har pratat och fikat, mysow<3
Sen kom mariellan och tog oskulden på mitt hår, alltså vi färgade det , som till slut blev bra. Thanks bejbbii.<3
Trodde först att det blev rött, men nu inser jag att jag måste ha inbillat mig det för nu är det mörktbrunt. Nojjig jag är som vanligt. Mupp jag är (:
Känns bra med en förändring.

Sov gott & dröm sött
/ M

God morgon!

Är uppe lite senare idag än vad jag brukar vara. Men skönt med sovmorgon. Gårdagen bestod av work , sjukt lugnt men det även skönt. Jag och Tilla kunde bara mysa och ta det lugnt på eftermiddagen. På vägen hem sen tittade jag in på Hellmans & såg till mycket glädje att de hade rea. Så hittade en lampa till sovrummet för bara 60 kr, me like. Sen hem för att laga mat till älsklingen och hans bror. Tacos fick det lov att bli. Mumsigt. Mitt upp i maten ringde min mammi och sa att deras granne hade haft inbrott & verkligen rensat huset :( Enligt mig mycket otäckt, de har ju varit inne bland hennes saker och där hon bor och känner sig trygg. Jag undrar om jag skulle kunna känna mig trygg efter ett inbrott?

Aja, senare i väntan på sex and the city zappade jag lite mellan kanalerna och började titta lite på Vicktoria silverstedt - my perfect life. Ibland är det skönt att bara vara mig. Tänk om man varje morgon skulle mötas av kameror överallt. För att citera Vicktoria - "man känner sig som en apa i en bur" . Nej, det där glamourösa livet är inget för mig har jag konstaterat. Jag trivs bra i mitt nuvarande liv, lever livet som en ungdom/vuxen ska och jag gillart! (: På tal om det ,är man ungdom eller vuxen vid snart 21- års ålder?

Nu frulle och sen en lång promis - måste få steg ! :)

Tjingeling!

RSS 2.0