1 år och 1 månad

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. du är det bästa som har hänt mig <3

- det pirrar . puss.

Jag har skaffat hund

eller bara för idag, är hunvakt åt den vilda, mysiga, busiga och hunden med energi så det heter duga., ja Chico :) eller Chico Lico :) som jag kallar honom : ) Tror faktiskt att han tycker om det ;)

Så det har varit en bra dag som startade redan klockan åtta på morgonen :) Chico anlände med sin underbara matte <3 & jag tog mig an disken samtidigt som jag lekte med chico. Låt mig säga att det tog en timme ungefär, och då var det inte mycket disk. Morgonpigg är han och ville busa hela tiden. Om jag skaffar mig en hund, ja då vill jag att den ska vara morgontrött :)

Jaja, nu har vi varit på två promenader, (hur många ska man gå med en hund på en dag?:) och nu vilar vi upp oss i soffan :) Ska snart lämna mig ifrån honom så måste mysa lite med honom innan.

Jag, Marielle och Fie drar till Norrköping sen också. Shopping & dans för Sophie )

See ya.

Tjing!

081021

Jaha, andra inlägget för idag då :) Jag är flitig på det här :) Hmm, men vad ska man göra när man är sjuk? Ryggen värker och man mår allmänt dåligt :( Lyckades faktiskt pallra mig upp klockan nio  imorse för att ta medicin och för första gången på sjukt länge så åt jag frukost. Visst serru, donade mannagrynnsgröt och limpmackor med ädelost på :) Mums:) ! & sen så har jag tvättat hela dagen också..hmm, ska nog dammsuga snart också eller väntar nog med det tills ikväll, det får bli Mr J:s uppgift. Jag är ju trots allt sjuk och behöver vila :D

Så man kan säga att vi har skaffat oss husdjur, dammråttor :( Enligt Johan så är det de enda husdjuren jag kommer att få , så jag ska bara vara glad över det :)  <3 Vet inte det jag, ska nog lyckas övertala honom så att jag får ett lite mysigt djur som jag kan gosa med :) Har ju alltid bott med en liten katt vid min sida hela mitt liv, så det är lite tomt :(

Haha, sa försej Till tilla häromdagen att om de ska åka bort så kan jag vara kattvakt åt lilla twiggy :) Berättar nog inte för Johan förns i sista sekund eller så får han komma hem och märka att det är en katt i lägenheten :) Jag kommer att vara död :) !  Nejdå, sånna drastiska slutsatser ska vi inte dra :)

För övrigt så börjar jag plugga om tre veckor , är redan nervös . Det känns lite roligt också fast det kommer säkert blir stressigt. Ska jobba dubbelt då, både på virren och Hackmans. Det är tjejkväll på Hackmans så får hoppa in lite extra :) Inget emot det inte :)

näe, nu ska jag kolla lite i ikeakatalogen, blir antagligen en liten tripp dit med Madde.

Tjing!

Bye bye

Nu har min favorit åkt till Teneriffa :(:)
I will miss you,
men tack för den sista kvällen, den var grym <3<3



                                                        

Jaha,

då kör vi igen då :) 18.00 hos Sara :)

det blir vin, mat, presentöppning, skit grym present från mig, fridis och magdisch :)
det kan ju inte bli bättre. :) <3

Min älskade J är det bästa som finns, jag älskar dig <3



                                                    

Favorit i repris..

Jag tycker att vi kör en favorit i repris men denna gång ska Kristinabejbi dela den med oss <3
Det blir matt & dryck hos lollo och sen dansar vi oss vidare till krogen för att skaka våra lurviga ;)

Nu, makeover för snart måste jag gå, har ju lovat att vara i tid så det är bästa att jag skärper mig :)


Vi tre <3






Ses ute i vimlet,
M

Välkommen, welcome, willkommen

Nu har jag även hittat till denna underbara sida där jag hädanefter ska spendera mina dagar.

Hmm, kan då inte säga att jag är en writer men kan ju alltid testa :)

Så idag har jag bara segat framför datorn tills jag till slut fick nog !  Begav  mig ut på en och en halvtimmes prommis, med mp3  i öronen ( jag är då ingen trendföljare på den biten eftersom jag inte har inskaffat mig en ipod ännu)  som spelade This Is The Life med Amy Macdonald och Ba Ba Ba med Miss Li.  Ja, jag skojar inte , de var de två låtarna jag lyckades lägga in ;) så det vill säga att jag lyssnade på varje låt kanske tio gånger. Dåligt jag vet, men hjälp mig!

Därefter blev det solning och lite bra inköp på kronhallen. Har redan nu lyckats förbereda mig lite inför lördagen och har köpt två stycken av de 5-20 kr presenterna man ska ha med sig till Sara och Mimmis avskedsfest. <3 läängtar massa <3 Har ju en dålig vana att göra allt i sista sekunden och sen när jag lämnar hemmet , jag då är det ett kaos! Men har lovat mig att det inte ska bli såhär i helgen :) återkommer med hur det gick :)

Näe , göra lite mat nu innan work. Får sova ensam inatt också för min älskade  lämnar mig för jobb :( men han tror ju att han är "cashens king" så det är bäst han får hålla det ryktet :)


Jaja, ta emot mig !

Tjing!


RSS 2.0